• TickAltijd voorraad
  • TickAlle merken en prijs klasse
  • Tick30 jaar lid van BOVAG
  • TickRuim 45 jaar ervaring
  • TickZakelijk en particulier

Diensten

Financiering

Particulier

Heeft u bij ons de gewenste auto gevonden maar wilt u niet al uw spaargeld uitgeven? Uiteraard bieden wij meerdere vormen van betaalgemak aan. Klik hier om te bepalen welk maandbedrag het best bij u past of om vrijblijvend een voorstel te ontvangen.

Zakelijk

Heeft u bij ons de gewenste auto gevonden maar wilt u de financiële middelen van uw onderneming beschikbaar houden? Wij bieden voor de zakelijke berijder diverse betaalgemakken aan, te denken aan bijvoorbeeld financieel lease. Wij kunnen die binnen ca. 24 uur in orde maken voor u. Klik hieronder om zelf te bepalen welke maandlast het best bij u past of om vrijblijvend een voorstel te ontvangen.

Garantie op uw auto?

Ondanks het feit dat Auto Roest bv staat voor kwaliteit kan het uiteraard voorkomen dat uw auto een mankement vertoond. Middels onderstaand formulier kunt u ons op de hoogte brengen. U hoeft enkel en alleen aan te geven wat het mankement is en hoe u de auto heeft aangekocht zodat Auto Roest bv de rest doet.

Uw auto niet gevonden?

Bent u op zoek naar een nieuwe auto maar kunt u deze niet vinden? Bel of mail ons uw zoekopdracht. Doordat wij wekelijks op ca. 2000 auto's kunnen bieden is de kans groot dat uw gezochte auto daartussen staat.

Volg ons op Instagram

@autoroest

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vragen? Laat het ons weten!

whatsappbtn
MorgenInternet