whatsapp.svg
whatsapp direct +31184601233
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onderhoudsbeurt

Hou het veilig en laat uw wagen regelmatig onderhouden door Bosch Car Service. Wij bieden professioneel onderhoud voor alle modellen en leeftijden zonder de fabrieksgarantie teniet te doen, zelfs voor nieuw wagens, compleet met fabrieks- en mobiliteitsgarantie en registratie van alle werkzaamheden in het onderhoudsboekje.

Waarom voor Bosch Car Service kiezen voor het onderhoud van uw wagen?
U kunt het beste voor Bosch Car Service kiezen voor het onderhoud van uw wagen, omdat wij over de nodige kennis en procedures beschikken om u de hoogste graad van veiligheid en betrouwbaarheid te bieden. Deze expertise komt op verschillende manieren tot uiting.

Ten eerste: wanneer u een onderhoud aanvraagt bij Bosch Car Service, kunt u ervan op aan dat we grondig te werk gaan met oog voor detail. Wat is inbegrepen in het auto-onderhoud? Dat hangt deels af van het onderhoudsschema van uw voertuig, maar over het algemeen omvat het een uitgebreid aantal checks van systemen die te maken hebben met de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties. Het personeel van Bosch Car Service zal defecte of versleten onderdelen vervangen en vloeistoffen bijvullen indien nodig. Standaard wordt de olie ververst en het filter vervangen, wat bijdraagt tot de prestaties.

Ten tweede: niemand kent de richtlijnen van de fabrikant met betrekking tot onderhoud beter dan Bosch Car Service. Er wordt nooit van afgeweken en er wordt niet op beknibbeld. Bovendien gebruiken wij altijd originele wisselstukken en kwalitatieve materialen.

Ten slotte staat Bosch Car Service voor integriteit. Bij andere dienstverleners hebt u soms het gevoel dat zij problemen maken die er niet zijn, maar onze  Bosch Car Service heeft altijd het beste voor met de klant.

Onze werkplaats services

Topwerkplaats voor
auto-onderhoud, reparaties en upgrades. Vertrouw op ons voor zorgeloos rijplezier.

Laat van je horen
als je vragen hebt!

Morgen Internet - Zorgeloos website